Julmarknad på Regionmuseet

Första helgen i advent, den 1 december 2019, slår vi upp portarna till vår mycket omtyckta och välbesökta julmarknad. Regionmuseet Kristianstads julmarknad är en hantverksmarknad med den genuina känslan.

Tema – hantverk

Regionmuseet Kristianstads julmarknad är inte ett kommersiellt arrangemang – det är i första hand ett kulturarrangemang där våra hantverkare även får möjlighet att sälja sina egentillverkade varor. Julmarknaden har temat hantverk. För upplevelsens skull är det viktigt att alla bidrar till att skapa en historisk atmosfär. Ju mer vi jobbar på att gemensamt bidra till temat för marknaden, desto bättre kommer våra besökare att trivas, och desto mer ökar er försäljning. Det är också utifrån dessa riktlinjer som vi ställer krav på vad som saluförs i marknadsstånden och hur marknadsstånden utformas. Kläderna du som försäljare bär, är en del av upplevelsen och ska följa temat. Ylle och lin och bomull är bästa materialen. Vill du ha hjälp med temat eller har några frågor så hör gärna av dig.

Intresseanmälan

Intresseanmälan för julmarknaden 2019 är stängd.

Här kan kan du enkelt göra en intresseanmälan till en försäljningsplats på Regionsmuseets julmarknad i Kristianstad. Vi vill att samtliga uppgifter fylls i, även om du varit med på julmarknaden förr. Observera att detta endast är en intresseanmälan och vi kan inte garantera en plats. Det finns heller ingen garanti att återkommande utställare erbjuds plats. Intresset för julmarknaden är stort vilket tvingar oss till att göra ett urval.

Sista anmälningsdag

Vi vill ha in din anmälan senast den 15 augusti. Senast den 15 september får du bekräftelse om du har fått plats på marknaden eller inte. 

Priser

  • Hantverkare – 1 bord 250 kronor
  • Livsmedelsförsäljare – 1 bord 450kr