Julmarknad på Regionmuseet

Första helgen i advent, den 29 november 2020, slår vi upp portarna till vår mycket omtyckta och välbesökta julmarknad. Regionmuseet i Skånes julmarknad är en hantverksmarknad med den genuina känslan.

Tema – hantverk

Regionmuseet i Skånes julmarknad är inte ett kommersiellt arrangemang – det är i första hand ett kulturarrangemang där våra hantverkare även får möjlighet att sälja sina egentillverkade varor. Julmarknaden har temat hantverk. För upplevelsens skull är det viktigt att alla bidrar till att skapa en historisk atmosfär. Ju mer vi jobbar på att gemensamt bidra till temat för marknaden, desto bättre kommer våra besökare att trivas, och desto mer ökar er försäljning. Det är också utifrån dessa riktlinjer som vi ställer krav på vad som saluförs i marknadsstånden och hur marknadsstånden utformas. Kläderna du som försäljare bär, är en del av upplevelsen och ska följa temat. Vi ser gärna att ni använder naturnära färger i naturmaterial som ylle, lin och bomull. Vill du ha hjälp med temat eller har några frågor så hör gärna av dig.

Intresseanmälan

Här kan kan du enkelt göra en intresseanmälan till en försäljningsplats på Regionmuseets julmarknad i Kristianstad. Vi vill att samtliga uppgifter fylls i, även om du varit med på julmarknaden förr. Observera att detta endast är en intresseanmälan och vi kan inte garantera en plats. Det finns heller ingen garanti att återkommande utställare erbjuds plats. Intresset för julmarknaden är stort vilket tvingar oss till att göra ett urval.

Sista anmälningsdag

Vi vill ha in din anmälan senast den 1 oktober. Senast den 15 oktober får du bekräftelse om du har fått plats på marknaden eller inte. Vi har även möjlighet att erbjuda varm mat på plats. Priser för detta kommer längre fram.

Sista anmälningsdag

Vi vill ha in din anmälan senast den 1 oktober. Senast den 15 oktober får du bekräftelse om du har fått plats på marknaden eller inte. 

Priser

  • Hantverkare – 1 bord 250 kronor
  • Livsmedelsförsäljare – 1 bord 450kr

Beskriv dina produkter

Ange webbadress eller profilnamn till facebook eller instagram så vi kan läsa mer om dig och dina varor.
Behöver du el? * (obligatorisk)
OBS! Endast för dig som behöver el till kyldisk, kaffekokare eller annan utrustning.
Behöver du el?
Bordets längd är 1,9 meter.

Om ja, ange mått på din utrustning.
Önskemål om plats * (obligatorisk)
Endast önskemål, museet förbehåller sig rätten att placera säljare själv.
Önskemål om platsÖnskar du köpa varm mat av Regionmuseet? * (obligatorisk)
Är du intresserad kontaktar vi er någon vecka innan för slutgiltig beställning.
Önskar du köpa varm mat av Regionmuseet?


Villkor för julmarknaden 2020 * (obligatorisk)
Villkor för julmarknaden 2020

Spamskydd * (obligatorisk)

Kontaktperson

Therese Kjellsson
Eventutvecklare
044-13 58 82
therese.kjellsson@regionmuseet.se