Lunchvisning: Järtecken

Utställningsbild för Järtecken av Malin Gabriella Nordin.

Följ med konsthallens personal på en guidad visning av Järtecken, en utställning av Malin Gabriella Nordin

Malin Gabriella Nordins konstnärliga arbete är gränsöverskridande. Oavsett uttrycksform eller teknik skapar Malin ett epicentrum av hypnotiska och gripande konstverk. I hennes ömsom abstraherade, ömsom figurativa skapande finns flöden av organiska urformer, kompositioner och naturfenomen.

Malin Gabriella Nordin intresserar sig för naturen, både den introspektiva mänskliga naturen och den fria fysiska omgivningen, men hennes fokus ligger på det som uppstår däremellan, det som vi inte vet så mycket om. I det undermedvetna finner Malin en inspirationskälla för sin intuitiva djupdykning i olika minnesprocesser och psykologiska projiceringar som resulterar i underfundighet och ambivalenta känslostämningar.

I Malin Gabriella Nordins konstnärskap är skapandeprocessen ett meditativt tillstånd där dimensionsgränser suddas ut. De verk som uppstår i detta utforskande är allt från installation till måleri. Det som kännetecknar Malins verk är deras drömlika karaktär, en värld där fysikens lagar upphört och allt flyter.

Det är nyfikenheten som driver mig och ju djupare jag går desto mer upptäcker jag – det är ett oändligt utrymme som bara fortsätter växa.

» Läs mer om utställningen.

25 augusti 2020

12.00

Konsthallen

Fri entré!

Konsthallens öppettider

Under pågående utställning
september–maj:
tisdag–söndag: 11.00–17.00
juni–augusti:
alla dagar klockan 11.00–17.00

Lov & helgdagsöppetöppnas i nytt fönster